androidbee.in

Alfabeti Shqip - Abetare APK Download

Alfabeti Shqip - Abetare  1.3   APK Icon

We are sharing the Free Alfabeti Shqip - Abetare APK Download. We only share the original APK file for download. Alfabeti Shqip - Abetare is an Android app developed by Trigonom sh.p.k. in the Education genre. You can download the 1.3 Version of Alfabeti Shqip - Abetare APK.

Alfabeti Shqip - Abetare 1.3 APK Free Download - Android App From Trigonom sh.p.k.

Download

Zbuloni një mënyrë të re për mësimin e alfabetit në shqip për fëmijët tuaj. Aplikacioni edukues interaktiv sjell mundësinë që fëmijët të mësojnë 36 shkronjat e Alfabetit të Gjuhës Shqipe - ABC Shqip me ndihmën e ilustrimeve dhe narracionit atraktiv.

Përmes aplikacionit fëmijët nuk do ta kenë mundim mësimin e alfabetit por do të sfidohen dhe argëtohen në të njëjtën kohë, duke kaluar prej një niveli në një nivel tjetër …

Trigonom sh.p.k. owns the rights of Alfabeti Shqip - Abetare APK. We share APK files without any cheat, mod or hack for full pro version. If you have any complaints related to the Alfabeti Shqip - Abetare download please inform us.

Share AndroidBee.in with your friends and enjoy more application downloads like Alfabeti Shqip - Abetare app.

Related APK