androidbee.in

Kurani Fisnik Shqip Me Lexim

1 Kurani Fisnik Shqip Me Lexim Apk Android Apps

Kurani Fisnik Shqip me lexim  android app icon

Kurani Fisnik Shqip me lexim

  • FSSoftware Development
  • 4.67
  • Free

Në emër të All-llahut të gjithëmëshirshmit, Kurani Fisnik i përkthyer në shqip, dhe leximi në shqip, që tani mund ta dëgjoni kuranin në gjuhën shqipe, po ashtu edhe ta lexoni ...

Download

Free Download Kurani Fisnik Shqip Me Lexim Android app APK for Samsung Note, Sony Xperia, HTC One, Moto G, Moto X, Blackberry, Micromax, Karbonn, Lenovo, Xolo, HTC Desire and many other Android Kitkat, lollipop and Marshmallow phones.