androidbee.in

Namazi Pro Shqip

3 Namazi Pro Shqip Apk Android Apps

Namazi PRO - Shqip android app icon

Namazi PRO - Shqip

 • StudioFirdeus
 • 4.69
 • Free

Ju lutemi kush e ka instaluar programin "Namazi Shqip" verzionin e vjeter le ta fshin dhe ta instalon kete verzion ngase eshte i permisuar (Namazi PRO) Programi Namazi Shqip Programi eshte shum i thjesht dhe shum praktike per cdo ...

Download

Namazi - Shqip android app icon

Namazi - Shqip

 • Dardan Bala
 • 4.73
 • Free

Namazi është aplikacion i cili ju jap njohuri se si të falemi , se cila është koha e duhur që duhet t'ju drejtohem Allahut. Gjithashtu në këtë aplikacion ju mundësohet të orientohe...


Download

Prayer Times & Qibla android app icon

Prayer Times & Qibla

 • Souf.
 • 4.15
 • Free

Fajlor shqip-anglisht dhe anasjelltas. Aplikacion falas dhe i lehte per perdorim. I mirepresim kritikat apo levdatat e ndryshme. Ju faleminderit....

Download

Free Download Namazi Pro Shqip Android app APK for Samsung Note, Sony Xperia, HTC One, Moto G, Moto X, Blackberry, Micromax, Karbonn, Lenovo, Xolo, HTC Desire and many other Android Kitkat, lollipop and Marshmallow phones.