androidbee.in

Qifteli - Instrument Shqipetar APK Download

Qifteli - Instrument Shqipetar  2.0   APK Icon

We are sharing the Free Qifteli - Instrument Shqipetar APK Download. We only share the original APK file for download. Qifteli - Instrument Shqipetar is an Android app developed by Professional Development Studio in the Entertainment genre. You can download the 2.0 Version of Qifteli - Instrument Shqipetar APK.

Qifteli - Instrument Shqipetar 2.0 APK Free Download - Android App From Professional Development Studio

Download

Me Aplikacionin Qifteli - Luaj Qiftelinë ju keni mundësinë te performoni këngë të gatshme, por edhe të krijoni këngët tuaja.

Qifteli përveç mundësisë për të krijuar këngë ka mundësinë për të zgjedhur mënyrën me të cilën doni që të performoni këngën.

- (Shake) Mënyra me lëkundje të telefonit
- (Swipe) Mënyra me lëvizje të gishtit nga e majta në të djathtë dhe nga e djathta në të majtë…

Professional Development Studio owns the rights of Qifteli - Instrument Shqipetar APK. We share APK files without any cheat, mod or hack for full pro version. If you have any complaints related to the Qifteli - Instrument Shqipetar download please inform us.

Share AndroidBee.in with your friends and enjoy more application downloads like Qifteli - Instrument Shqipetar app.

Related APK